VAŽNO SAOPŠTENJE!!!!

Državljani Republike Srbije koji putuju u Republiku Tursku MORAJU IMATI ROK VAŽENJA PUTNE ISPRAVE NAJMANJE 150 DANA tj 5 meseci.


Podaci na našoj web stranici su informativnog karaktera. Zvanični su samo štampani programi putovanja sa cenovnikom koji su sastavni deo opštih uslova putovanja i dostupni su  u našoj agenciji.


Putno osiguranje se preporučuje za ulazak na teritoriju zemalja EU, te putnici sami snose odgovornost da u slučaju neobezbedjenog putnog osiguranja ili na osnovu slobodne procene graničnih vlasti, budu sprečeni da uđu na teritoriju istih.


Svi aranžmani koji su u € plaćaju se po PRODAJNOM kursu banke organizatora putovanja. Tako posluju SVE turističke agencije u Srbiji, razlika je samo u matičnoj banci.
Hvala na razumevanju!


 

 


 

 

MAKRIGIALOS

Mesto Makrialos nalazi se u Olimpskoj regiji. Od čuvenog grčkog letovališta Paralia, udaljen je 20km. Njegove plaže su severna granica Olimpske rivijere. Samo ime u prevodu znači „dugačka plaža“. Šetalište duž peščane plaže, dve diskoteke, restorani i kafići, pružaju  priliku za odmor svim generacijama, po izuzetno povoljnim cenama!

 

POGLEDAJTE CENOVNIK ZA MAKRIGIALOS 2014

MAKRIGIALOS - CENOVNIK - 10 NOĆI - POLAZAK IZ PANČEVA - AQUA TRAVEL